Spiegel met deurtjes

Trend van het moment: de spiegel met deurtjes

De spiegel met deurtjes past in elke tuin. Van tussenwoning tot etage in de stad; zo’n spiegel met louvredeurtjes tovert elk buitenverblijf om tot een romantisch hoekje. Ou la la! Je waant je direct in Franse sferen.

Het leuke van een spiegel met deurtjes is dat het je tuin of balkon optisch groter maakt. Door het spiegeleffect lijkt het alsof je meer ruimte hebt. Het trekt ook mensen aan, let maar eens op. Je zult zien dat je bezoekers even blijven staan om een blik te werpen in die tuinspiegel met louvredeurtjes. Om te kijken wat erachter ligt, of om stiekem even hun kapsel te controleren. Maar dat laten we los. 😉

Tuinspiegel met louvre deurtjes in twee varianten!

Tuinspiegel variant 1:

Onze tuinspiegel met deurtjes zijn er in verschillende soorten en maten, maar de buitenspiegel met louvre deurtjes hebben we momenteel in twee varianten. De eerste is een mooie old dutch look witte spiegel met deurtjes met een vensterbankje eronder. De afmeting van deze prachtig wandspiegel met louvre deurtjes is 68 x 40 x 15 centimeter (lxbxh).

Klaar om variant 1 te bestellen?

Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde dag nog verzonden!

Tuinspiegel variant 2:

De tweede variant is een tuinspiegel met louvre deurtjes in twee kleur tinten. Een prachtige grijze buitenspiegel met louvre deurtjes en een vensterbankje, waar je bijvoorbeeld een leuk windlichtje op kan zetten. Deze is verkrijgbaar in twee afmetingen, namelijk in 50 x 32 x 12 cm en éé in 68 x 40 x 15 cm!

BUITENSPIEGEL MET LUIKEN

Of kies je toch voor variant 2?

Op een werkdag voor 12:00 besteld is dezelfde dag nog verzonden!

Tuinspiegel met louvre deurtjes, welke kies jij?

De tuinspiegels met louvre deurtjes zijn helemaal hip en hot. De vraag is: welke kies jij? Beide varianten spiegels met deurtjes passen zowel binnen als buiten perfect in elke stijl. De spiegels zijn extra behandeld, zodat ze buiten kunnen hangen. Je geniet daarmee extra lang van je instant vakantiegevoel thuis in de tuin! Uiteraard hebben we ook nog andere tuinspiegels in de collectie, klik hier voor het volledige overzicht.

Kortom: Een tuinspiegel met louvre deurtjes geeft net dat beetje extra aan je tuin of balkon. Net als een tuinposter! Je hangt met gemak een inkijkje naar een hele andere wereld op. En het blijft ook gewoon heel lekker om even je make-up of haar te checken voor je de deur uit gaat.

– Marion – 

Bekijk ook eens de andere blogs van onze ThuisindeTuin bloggers