Gratis verzending vanaf € 20,-

14 dagen retourrecht

Achteraf betalen

Voor 12:00 besteld, morgen in huis!

Hoe kunnen wij je helpen?

Betalen kan bij ons op verschillende manieren, hieronder even een opsomming.

iDeal

ideal online betalen thuisindetuin

Wat is iDEAL ?

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaald via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van je eigen bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer, in ons geval ThuisindeTuin.nl. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met iDEAL. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay

afterpay online betalen thuisindetuin

Wat is AfterPay ?

AfterPay voert voor www.thuisindetuin.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Mastercard

mastercard online betalen thuisindetuin

Wat is Mastercard ?

Een mastercard is een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel waarmee je op krediet kan kopen. Met een mastercard betaal je dus pas achteraf voor je aankoop. Dit is meteen het belangrijkste verschil met een betaalpas waarbij het geld altijd direct van je rekening wordt afgeschreven. Je voldoet de betaling van je aankoop met je mastercard binnen de termijn, zoals afgesproken met je bank of kaartuitgevende instantie. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Mastercard. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Mastercard.

Heeft dit antwoord je geholpen?

Related Articles

0