Hoe kunnen wij je helpen?

Wie bezorgt mijn bestelling?

Wij, ThuisindeTuin.nl werken samen met vervoerders als Parcel, GLS, DPD, Mondial Relay en Logitik. Uiteraard kunnen onze VIP Partners met andere vervoerders samenwerken.

In Nederland leveren wij (ThuisindeTuin.nl) je bestelling met Parcel die op hun beurt weer gebruik maken van het GLS netwerk of de GLS fietskoeriers. Wij maken in de grote steden gebruik van fietskoeriers tot een maximum gewicht van 10 kilo.
In Belgie leveren wij (ThuisindeTuin.nl) je bestelling met Parcel die op hun beurt weer gebruik maken van het GLS netwerk en van het Mondial Relay netwerk.
In Duitsland leveren wij (ThuisindeTuin.nl) je bestelling met Parcel die op hun beurt weer in de regio grensstreek gebruik maken van Logitik netwerk en anders met de DPD service.

Bij niet thuis ontvang je in alle gevallen, aangezien wij gebruik maken van het Parcel netwerk, een kaartje in de bus met een verwijzing naar een link.  Bekijk en reageer via deze link om een tweede levering in te plannen. Je kunt via de link uiteraard ook aangeven dat je het pakket zelf wil afhalen bij een pakketshop in de buurt. In beide gevallen heb je hiervoor maximaal 5 dagen de tijd. Zijn de 5 dagen voorbij en hebben wij geen reactie via de link mogen ontvangen dan gaat het pakket automatisch terug naar de afzender.

 

Gerelateerde artikelen