Spring naar content
Spiedini
Spiedini

Spiedini

  • Tuinbouwlaan 8, Breda, Nederland
  • 0618031145
  • Nog geen beoordelingen!
Neem contact op met deze winkel:

Vendor Biography

Eddy Goossen & Ivo Boschman uit Breda komen al jaren tijdens de zomervakantie in Abruzzo. Een fantastisch deel van Italië dat nog redelijk onbekend is bij Nederlanders. Met prachtige natuur, heerlijke stranden, hoge bergen, geweldige inwoners en verrukkelijk eten. En dat laatste was de reden om Spiedini op te richten. Je kent dat wel, je bent op vakantie en proeft iets lekkers in de zon. Zou dat nog hetzelfde smaken als je weer thuis bent in het regenachtige Nederland? Wij dachten van wel en hebben 8 jaar geleden de stoute schoen aangetrokken om een pallet vol vlees te importeren. “Mochten we het niet verkopen, dan eten we het toch lekker zelf op”. Het liep anders. We zijn nu de grootste importeur van de zogenoemde arrosticini en bijbehorende barbecue-producten in Nederland (en een deel van België).

Spiedini is Italiaans voor spiesje, arrosticini in ons geval. Een heerlijke delicatesse van geroosterd schapenvlees aan een stokje, met een vleugje zout – en geen saus! Daar willen we Nederland van laten genieten. Zoals de Italianen zeggen: “Arrosticini, piacere di conoscerti!”. Oftewel, een aangename kennismaking met arrosticini. Ons motto is: samen zetten we arrosticini op de kaart. Letterlijk en figuurlijk.

Met onze webshop leveren we Italiaanse puurheid op ‘n stokje. Wij zijn nu de nummer 1 leverancier van arrosticini buiten Italië. Dat doen we door het leveren van de beste kwaliteit – spiesjes schapenvlees en apparatuur, zoals barbecues en toebehoren – tegen een faire prijs. Zodat mensen kunnen genieten van deze eerlijke, pure en onbekende lekkernij uit Abruzzo. Samen met familie en vrienden. Zoals de Italianen dat doen. En dan met een wijntje, biertje of frisje erbij genieten van ‘la dolce vita’.

Wij doen dat op basis van het naleven van onze kernwaarden:

• Puro – Met eenvoud, puurheid en kwaliteit van onze producten
• Eleganza – Met de Italiaanse stijl
• Rispettoso – Met respect voor natuur & cultuur
• Accoglienza – Met de Italiaanse hartelijkheid en gastvrijheid

We zijn ooit begonnen uit hobby, naast onze fulltime banen; Eddy als vermogensbeheerder in België en Ivo als marketing-communicatie adviseur. Nu begint het echter een beetje uit de hand te lopen en denken we erover om uit te breiden in werkzaamheden. En zijn we naast onze aanwezigheid op internet (en in de City Webshop natuurlijk) nu ook op zoek naar een fysieke plek om onze producten te tonen en te verkopen. Mocht je een leuke, betaalbare ruimte in Breda weten, laat het ons dan gerust weten. We schuiven ook graag bij iemand aan hoor, dan kunnen we in ieder geval de vrijdagmiddagborrel verzorgen 😉

Het begon dus met het vlees, de arrosticini. Maar als snel merkten we dat de speciale barbecues die daar met passie en liefde in Abruzzo gemaakt worden om dit lekkers te bereiden, ook heel erg geschikt zijn voor ons nationale gerecht: saté. We verkopen dus heel veel van onze producten aan cateraars, restaurants, foodtrucks, maar ook aan families die met het recept van oma de stokjes tot voor kort met de hand snijden en regen. Dat hoeft niet meer, want met onze SatéMaker kun je in een handomdraai 100 stokjes maken. En daarna perfect bereiden op één van de vele modellen unieke design spies-barbecues. Voor saté, maar in ons geval natuurlijk ook voor arrosticini. Dat moet je geproefd hebben! Zeker van deze Nederlanders die dit goddelijke stukje Italië naar hier gehaald hebben…

A presto?

Cordiali saluti e buon appetito,

Eddy e Ivo

0