Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding ! 

Ongedierte in huis – wat nu?

Oké, ongediertebestrijding,  het is niet echt sexy, maar er moet over gepraat worden. Steeds meer mensen hebben last van ongedierte in en rondom het huis. Dus om prettig in je thuis en tuin te blijven wonen, hebben wij ook dit aspect aangepakt.

Ongedierte en ongediertebestrijding is een breed begrip. Maar laten we het voor het gemak basic houden: muizen (of ratten), vliegen en insecten. Afhankelijk van het jaargetijde en de locatie waar je woont, heb je er vast wel eens last van. Daarom hebben we in onze webshop een afdeling ongediertebestrijding geopend. We hebben gekeken naar hoogwaardige producten, die écht doen wat ze beloven.

Zo hebben we diverse elektrische lampen, die vliegen en beestjes lokken welke vervolgens verbranden. Om neer te zetten, op te hangen of rechtstreeks in de stekker te pluggen. Klinkt luguber, maar het werkt effectief, snel en makkelijk! We hebben zelfs een oplaadbare variant, die je dus overal kan inzetten.

De Fly Fan is ideaal in de zomer. Je kent het wel, je wil lekker buiten eten, zet het eten op tafel en voordat er ook maar iemand aan tafel zit, zijn de vliegen al gearriveerd. Bah! Zet de Fly Fan vliegenverjager bij je eten of vlees en de vliegen worden daadwerkelijk verjaagd. Deze werkt op batterijen en kan dus makkelijk op tafel worden gezet, binnen én buiten.

Als de kat van huis is..

En dan het echte werk: de muis in allerlei varianten en zijn grote broer de rat. Ze horen natuurlijk niet in huis, maar we hebben het blijkbaar aan onszelf te danken dat steeds meer muizen, maar ook ratten, de bebouwde komen ontdekken. Het is er warm, er is eten in overvloed en ze kruipen door de kleinste openingen naar binnen. Zowel muizenvallen als de grotere rattenval worden in de meest uiteenlopende uitvoeringen aangeboden, vooral op internet. Al dan niet diervriendelijk. We hebben voor jullie uitgezocht welke modellen het beste en snelste werken, het liefst ook redelijk humaan.

En dan komen de vallen van Pro SuperCat in beeld. De naam zegt het al: effectief als een huiskat! In ons geval zelfs effectiever vermoed ik zo. 😉

De Rattenval Pro SuperCat is uitermate geschikt wanneer er ratten in en rond het huis rondlopen. Ze vreten niet alleen aan je spullen, maar brengen ook ziektes met zich mee. Bestrijden dus! Het bijzondere van deze val is dat het mechanisme heel precies werkt. De rattenval Pro SuperCat wordt niet getriggerd door muizen, maar alleen wanneer bij een rat klapt de val dicht.

Rattenval Pro SuperCat

Deze val is er ook in een kleinere variant, uitsluitend geschikt voor muizen. Zijn het dus enkel muizen die op de tafel of daaronder dansen, kies dan voor de Muizenval van Pro SuperCat. Zelfde kwaliteit, iets kleinere afmeting met bijbehorende afstelling.

Muizenval Pro SuperCat

Bij het ontwerp van deze vallen van Pro SuperCat is rekening gehouden met veiligheid en gebruiksgemak. De val kan dus niet per ongeluk dichtklappen. De kracht van de val is zo groot dat de betreffende rat of muis gegarandeerd dood is, geen lange doodsstrijd voor het beestje dus! Ook fijn om te weten. En ten slotte zit de hendel aan de achterkant, waardoor de dode rat of muis eenvoudig en zonder aanraken kan worden weggegooid.

Dus: wil je zomer en winter genieten van je Thuis en je Tuin, zonder ongenode gasten, ook dan helpen wij je graag! Fijn weekend!

– Marion – 

Bekijk ook eens de andere blogs van onze ThuisindeTuin.nl bloggers

Onderstaande blogs zijn zeker de moeite waard om even te lezen!

 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.