Zelected by House

Zelected by House

Kennen jullie de prachtige decoratie van Zelected by Houze al? Dit Zweedse merk brengt de Scandinavische stijl naar een hoger niveau. Krachtig in haar eenvoud zet je met de producten van Zelected by Houze een persoonlijk stempel op je interieur.

De Scandinavische leefstijl

De Scandinavische leefstijl is al jaren geliefd tot ver buiten de noordelijke landsgrenzen. Door het gebruik van hoogwaardige natuurlijke elementen breng je al snel een warme sfeer in je woonkamer. Juist in hun eenvoud trekken deze decoratiestukken de aandacht. En vergis je niet, eenvoudig is in dit geval niet simpel. Het zijn ook hier weer de details die het hem doen.

Boho mand of Jimsch schaal?

Kijk eens naar deze set BOHO manden. De combinatie van riet met een stevig contrast door de zwarte rand zet elke plant in de schijnwerpers. Maar ook de JIMSCH schaal, in mat zwart of juist glanzend wit met zwarte rand, is een ware blikvanger. Let op de ster in reliëf die deze schaal net dat beetje meer dan ‘standaard’ maakt. Gebruik de JIMSCH als fruitschaal op tafel of leg er ieder seizoen een nieuw item in.

Zelected by House - Home Party

Misschien wil je zo richting de herfst juist meer licht en gezelligheid in je kamer halen. Dat gaat vanzelf met de AURA lantaarn. Mooi in haar eenvoud, door de combinatie van de strakke lijn van de houder met de ronding van het glas. Maak het af met een witte of zwarte kaars. Of ga voor glossy gold!

Met de items uit deze nieuwe collectie van Zelected by Houze, sandinavian design, kies je voor kwaliteit en stijl. Een merk dat enorm goed tot zijn recht komt in een strak interieur. Veel wit, zwarte accessoires, gecombineerd met natuurlijke materialen. Het maakt je woonkamer echt af en geeft rust in huis. Zoek je in deze tijd van het jaar toch wat meer warmte, kies dan voor een heerlijk gebreid kleed of lekker schapenvachtje op de bank of op de grond – al dan niet voor die open haard. Skål!

– Marion – 

Bekijk ook eens de andere blogs van onze ThuisindeTuin.nl bloggers

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.