Hoe kunnen wij je helpen?

Bestellen bij een VIP Partner

ThuisindeTuin.nl is het online platform (Marketplace) die externe VIP Partners de mogelijkheid bieden om producten via ThuisindeTuin.nl te verkopen. Bestellen en betalen doe je eenvoudig en veilig via ThuisindeTuin.nl en de levering van je bestelde product ontvang je dan uiteraard z.s.m. van onze VIP Partner.

Op iedere product pagina staat de desbetreffende VIP Partner en als je op het groene linkje van de VIP Partner klikt kom je automatisch op de informatie pagina van de verkoper uit. Vragen over producten van VIP Partners, je bestelling, de garantie of een BTW factuur kunt direct mailen naar de klantenservice van de desbetreffende VIP Partner (zie informatie pagina van de VIP Partner).

Verder kun je de verschillende VIP Partners ook beoordelen (https://thuisindetuin.nl/store/thuisindetuin-nl/reviews/) dit is alleen mogelijk voor geregistreerde klanten van het online platform ThuisindeTuin.nl. Alle (niet betaalde) beoordelingen, zowel negatief als positief komen online te staan. Een negatieve ervaring? Bel ons, dat is leuker en sneller! We komen er samen altijd uit!

Volgorde zoekresultaten

De artikelen die getoond worden na gebruik van de filters op ons online platform worden bepaald door de categorie waar de artikelen in geplaatst zijn. De volgorde wordt vervolgens bepaald door een algoritme dat gebruikt maakt van klantinteractiedata, denk hierbij aan het aantallen klikken op een bepaald product of het aantal verkopen van het product. Standaard staat de volgorde op – sorteer op populariteit – uiteraard ben je vrij om dit aan te passen.

Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen, bel of mail ons als er nog vragen zijn!

Telefoon: +31 (0) 6 421 98 509 – Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 12:00 uur en van 13:30 uur tot 15:30 uur.
E-mail: klantenservice@thuisindetuin.nl

Gerelateerde artikelen