Fire Up Aanmaakblokjes

Fire Up bring fire to life

Fire Up Aanmaakblokjes

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij de winter, maar steeds we steken steeds vaker de BBQ aan. En dat aansteken gaat heel snel en makkelijk met onze aanmaakblokjes! Nooit meer aanknooien of briketten (houtskool) die niet willen branden: om de BBQ het hele jaar door een feestje te maken hebben wij een ruim assortiment aanmaakblokjes. Met de aanmaakblokjes en vooral de SUPERSTARTER XXL van Fire-Up steek je in een handomdraai je BBQ, maar ook je vuurkorf of kachel aan!

Fire Up Aanmaakblokjes

Fire Up Aanmaakblokjes is de basis en het begin van je perfecte BBQ of haardvuur. Je koopt deze turbo brandstof natuurlijk bij ThuisindeTuin.nl!

Winter BBQ

We zeggen niet voor niets: Je tuin is meer dan ooit een gezellige plek waar je leeft en geniet. Waarom zou je jezelf dan beperken en maar 3 tot 4 maand per jaar buiten zitten? Buiten leven is genieten, een feestje, samen eten en vooral lekker eten. Of je nou een hele dag werkt aan je perfecte pulled pork of de dag afsluit met een lekker biertje bij je buitenkachel; het begint allemaal met het correct aansteken.

Dus vanaf nu geen gevaarlijke taferelen meer, maar snel, veilig en vooral makkelijk een vuurtje starten. We hebben daarvoor hoogkwalitatieve XXL aanmaakblokjes, maar ook aanmaak-houtkrullen uit voorraad leverbaar. Het hele jaar door. De ecologische bruine aanmaakblokjes hebben, net als de overige aanmaakblokjes, extreem veel branduren. Daarnaast staat Fire-Up bekend om de duurzame en biologische aanmaakproducten. Want ook de ruimte en natuur rondom je tuin is belangrijk!

Superstarter XXL Aanmaakblokjes

Vroeger ging het nog wel eens mis. Iets met spiritus, papier en een enthousiaste man (sorry heren, maar ik ken weinig vrouwen die hun wenkbrauwen eraf branden bij de BBQ). Daarom vinden wij dat hoogkwalitatieve aanmaakblokjes een belangrijk onderdeel van Thuis in de Tuin zijn. Een goed begin… is een perfecte dag buiten. En dat begint met de perfecte aanmaakblokjes van Fire-Up, ook verkrijgbaar in een handig bewaarblik van JET!

PS: Wil je ook eens wat anders, en houd je van een echt goed stuk vlees, check dan hier hét recept voor een heerlijke Sunday Afternoon van onze ThuisindeTuin.nl blogger René.

– Marion – 

Bekijk ook eens de andere blogs van onze ThuisindeTuin bloggers